14 Lakehouses direct aan de Fluessen

Op een “schiereiland” tussen de jachthaven en de Fluessen worden 14 moderne vakantieverblijven type Lakehouse gebouwd met een werkelijk unieke ligging en uitzicht.

Omgeven door water en bomen, gaan de duurzaam  van redceder gebouwde verblijven mooi op in de natuurlijke omgeving. Er wordt met veel respect voor de bestaande situatie ingericht, met zoveel mogelijk natuurlijke materialen, struiken en schelpenpaden.

Alle eigenaren krijgen de mogelijkheid om een ligplaats direct voor de “deur” in de jachthaven te huren.

Ligging

  • Direct aan haven en grootste meer van Friesland.
  • Kleinschalige opzet voor de verwende watersporter en met name zeiler
  • Ideaal voor rustige sportieve gezinnen die de drukte willen ontwijken maar wel de gezelligheid van nabij gelegen watersportdorpjes kunnen opzoeken zoals Heeg, Woudsend en Sneek.
  • Fraai beschutte haven direct aan de Fluessen en op een uurtje varen van het IJsselmeer.
  • Als een van de weinige plekjes in Friesland ook nog de mogelijkheid om b.v. te waterskiën
  • In directe  omgeving ook de Gaasterlandse bossen  en maar liefst 2 golfbanen en een Pitch&Putt golfbaan .

Het schiereiland zal zoveel mogelijk auto-luw gehouden worden.

Recht van opstal (eventueel ook grond in eigendom):

Het Lakehouse wordt in principe aangeboden met een 30-jarig recht van opstal/huur van het perceel waarvoor een jaarlijkse vergoeding verschuldigd is. In de aankoop prijs is deze vergoeding al voor 10 jaar afgekocht. (Onder bepaalde voorwaarden is de grond nu ook in eigendom te verkrijgen) Verder is een jaarlijks bedrag aan service kosten voor onder meer onderhoud aan het park, alsmede heffingen , nuts verbruik en vuilafvoer.

Eigen gebruik of verhuur

Van een Lakehouse  geniet u natuurlijk het liefst zelf zo veel mogelijk. U kunt echter ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur of zelfs uitsluitend verhuur. Bij de laatste optie kunt u ook gebruik maken van fiscale voordelen en btw-teruggave.

Waterpark De Koggeplaet kan de verhuur van uw Lakehouse verzorgen en u alle lasten uit handen nemen.  Wij kiezen overigens niet voor een strak verhuur-regime waarbij u verplicht wordt om (dure) interieur-pakketten af te nemen en zijn er geen beperkingen voor het eigen gebruik van uw Lakehouse.

Lakehouse: innovatief en duurzaam gebouwd

De 14 Lakehouses zullen worden gebouwd door een innovatief Fries bouwbedrijf. Uitgevoerd met mooie grote (binnen)deuren, schuifpui en raampartijen. Afgewerkt met duurzaam, onderhoudsvrij Red Ceder.

Het Lakehouses heeft een vloeroppervlak van 50 tot 60m2 ( incl. overdekt terras) en is standaard voorzien van twee slaapkamers (als optie drie slaapkamers mogelijk), een badkamer, gescheiden toilet, keuken en salon. Bij een aantal Lakehouses bestaat de mogelijkheid om een dakterras te creëren. Ook zijn er een aantal Lakehouses die de beschikking krijgen over een drijvend terras met aansluitend een ligplaats.

Het Lakehouse is voorzien van CV en kan als optie met een zeer comfortabele vloerverwarming worden uitgevoerd. Heerlijk als u in de winter na een dagje schaatsen direct vanaf de bevroren Fluessen uw Lakehouse in stapt….

Dankzij een fraai terras, waarvan een deel overdekt met mogelijkheid voor een buiten/binnenhaard vervaagt de grens tussen binnen en buiten en ontstaat een onnavolgbaar outdoor-lifestyle gevoel.

Kijk voor meer informatie op: www.2ehuisaanwater.nl