Accommodaties op de Koggeplaet

Verschillende accommodaties op recreatiepark de Koggeplaet zijn beschikbaar voor verkoop en verhuur. Klik op een van de accommodaties voor meer informatie.

Lakehouses

Lakehouse aan de Fluessen Elahuizen

Op een “schiereiland” tussen de jachthaven en de Fluessen worden 14 moderne vakantieverblijven type Lakehouse gebouwd met een werkelijk unieke ligging en uitzicht. Inmiddels zijn de eerste 10 gebouwd en verkocht.

Omgeven door water en bomen, gaan de duurzaam  van redceder gebouwde verblijven mooi op in de natuurlijke omgeving. Er wordt met veel respect voor de bestaande situatie ingericht, met zoveel mogelijk natuurlijke materialen, struiken en schelpenpaden.

Meer informatie over Lakehouses

Havenstudio’s

Geheel in stijl met de rest van dit waterpark worden de studio’s gebouwd van fraaie 60mm logs. Deze studio’s zijn perfect geïsoleerd dankzij een dubbelwandige bouw met optimale isolatie. De Studio heeft een vloeroppervak van 50m2 en kan naar wens met 2 of 3 slaapkamers worden uitgevoerd. Het dak is voorzien van dakpannen.

Meer informatie over Havenstudio’s
Havenstudio

Lakehouse Plus

Waterstudio

Op een schitterende plek aan en zelfs boven de haven is er ruimte voor 4 duurzaam ecologisch ontwikkelde studio’s, met als optie, vanaf het (dak-) terras een schitterend uitzicht over de jachthaven en de Fluessen. Deze studio’s worden gebouwd op kavel H4 t/m H7. Bovendien op nog een aantal andere kavels op het park, waaronder kavel G10 met schitterend uitzicht over de Fluessen.

Meer informatie over Lakehouse Plus